FONTOS Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
 
Előfizetői tartalom

Alig mozdult Amerika

Portfolio
Az amerikai tőzsdék nemzeti ünnep miatt zárva tartottak tegnap, ám ma már újra lehet kereskedni. A kereskedés megkezdését követően pluszban állt a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is. Zárásra azonban stagnálást közelében voltak az indexek. Az ázsiai piacokon vegyes elmozdulások voltak láthatóak, míg Európában többnyire pluszban állnak a tőzsdék. A magyar tőzsde pedig ralizik egyet közben, így a BUX-index 47 ezer pont fölé került, ami új történelmi csúcs, és az OTP árfolyama sem volt még soha ilyen magas.

2021. június 01. 22:15 Megosztás Stagnálás Alig mozdultak a tengerentúli indexek kedden. A Dow 0,1%-kal emelkedett, az S&P 500 index 0,05%-kal csökkent, míg a Nasdaq 0,1%-kal került lejjebb. Az amerikai feldolgozóipar erősödik, ez azonban nem repítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés