Előfizetői tartalom

Végre jön a gyors internet a repülőgépeken

Portfolio
A SpaceX Starlink nevű, egyre növekvő műholdas internethálózata mögött álló csapat több légitársasággal is tárgyalásokat folytat, hogy internetet sugározzon repülőgépeikre - mondta a projekt alelnöke egy szerdai konferencián. A Starlink kiterjesztése a vidéki otthonokról a légitársaságokra Elon Musk űrvállalatának következő várható lépése, mivel a szélessávú hálózat kereskedelmi célú elindítására még az idén sor kerül.

Több légitársasággal is tárgyalásokat folytatunk - mondta Jonathan Hofeller, a SpaceX Starlinkért és kereskedelmi értékesítésért felelős alelnöke a Connected Aviation Intelligence Summit szerdai panelbeszélgetésén. "Saját repülési termékünk van fejlesztés alatt... már eddig is végeztünk néhány demonstrációt, és arra törekszünk, hogy ezt a terméket véglegesítsük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés