Előfizetői tartalom

Megérkezett az eddigi legvadabb Tesla, Elon Musk szerint olyan vezetni, mint egy űrhajót

Portfolio
A Tesla végre megtartotta a régóta várt és egyszer már átütemezett "átadási eseményt" az ultragyors Model S Plaid számára a kaliforniai Fremontban található gyárában. Az elektromosautó-gyártó péntek este 25 autót szállít le, amit a következő negyedévben heti több száz, majd heti ezer autóra bővít - mondta Elon Musk vezérigazgató az eseményen.

A Model S legújabb iterációjával kapcsolatban nem voltak nagy meglepetések, a modell új akkumulátorcsomag-kialakítással, továbbfejlesztett hőszivattyúval, a motorok szénnel átkötött rotorjaival és 0,208-as légellenállási együtthatóval (új rekord) rendelkezik, amit Musk hangsúlyozott is, talán a feltörekvő Lucid Motorsnak címezve. A Lucid Air, amely a tervek szerint még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés