Előfizetői tartalom

Megszólalt Mészáros Lőrinc, több mint 8 hónapja nem ugrott ekkorát az Opus

Portfolio
Mészáros Lőrinc nagyon ritkán szólal meg nyilvánosan, most azonban a 100 leggazdagabb magyar legfrissebb kiadványa szerinti első helyezett az Indexnek beszélt többek között a Mészáros Csoportról, az Opusról és a Magyar Bankholdingról. Elmondta például, hogy szerinte a piacnak 350 forintra kellene áraznia az Opus papírjait, ezt erősíti meg az Equilor legutóbbi, áprilisi elemzése is, de hozzátette, hogy ő csak egy a részvényesek között. A társaság árfolyama jelentősen megugrott a nyilatkozatot követően, már több mint 8 hónapja nem volt ekkora elmozdulás.

Mészáros Lőrinc a mai interjúban számos területtel kapcsolatban nyilatkozott, amely a Mészáros Csoport érdekeltségeihez kapcsolódik valamilyen módon. Úgy gondolja, hogy nem igaz, hogy minden közbeszerzési eljárást ők nyernének el, hiszen ezeknek kevesebb mint 10 százalékát nyerték el vagy kizárólagosan vagy másokkal társulva. A csoport részesedése a hazai építőiparban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés