Előfizetői tartalom

Túlvettség és túladottság - mikor melyik indikátort használjuk? - online előadás ma este

Portfolio
A technikai elemzés egyik fontos módszere és eszköze rövidtávon a túlvettséget és túladottságot jelző indikátorok használata. Bár a legtöbb esetben az elmélet egyszerűnek tűnik, a gyakorlatban alaposan meg kell válogatnunk, hogy melyik mutatót használjuk. Ez függ az eszközosztálytól, szektortól és ágazattól, volatilitástól, trend jellegétől és erejétől, és általában az árfolyammozgás karakterisztikájától. Előadásunk során néhány aktuális gyakorlati példán keresztül mutatjuk be, hogy mikor melyik adhat jobb esélyű jelzéseket, és ehhez milyen kockázatkezelési tudnivalók tartozhatnak. A webinárium végén igyekszünk a felmerülő kérdésekre is választ adni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük a követő stop módszereket aktuális példákon keresztül. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. június 14., hétfő, 18:30 - 19:15 Előadó: Faluvégi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái