Előfizetői tartalom

Száguld a Facebook-rakéta, olyan álomhatárt lépett át, amit eddig még nem sokan

Portfolio
Bekerült a Facebook is az ezer milliárd dolláros vállalatok klubjába a többi nagy amerikai technológiai óriás mellé, így jelenleg öt olyan vállalat van az amerikai tőzsdén, amelynek piaci kapitalizációja meghaladja az ezer milliárdot - sőt, közülük kettő már a kétezer milliárd dollárt is átlépte. Egy bírósági döntés repítette új történelmi csúcsra a hétfői kereskedésben a Facebook árfolyamát, megkoronázva az elmúlt egy évben látott szinte töretlen emelkedést. Az álomhatár elérése alkalmából megnéztük, hogyan jutott idáig a Facebook, milyenek a vállalat kilátásai és hogy drága-e már a részvény.

Ezer milliárd dolláros cég lett a Facebook Nem adott helyt a Facebook elleni monopóliumellenes keresetnek egy amerikai szövetségi bíróság – derült ki hétfőn este. A hír megjelenését követően hétfőn a közösségi média óriás árfolyama több mint 4 százalékos pluszba lendült, és a vállalat piaci kapitalizációja most először átlépte a kereskedés végére az 1000...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés