FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Nem csillapodik az elektronikai alkatrészek hiánya az autóiparban, sőt

MTI
Az elektronikai alkatrészek beszerzési nehézségeinek súlyosbodására számít a július-szeptemberi negyedévben az indiai Tata Motors tulajdonában lévő Jaguar Land Rover autógyártó vállalat. A tőzsdén jegyzett Tata Motors a tőzsdei jelentésében jelezte, hogy az idén, a harmadik negyedévben nagyobb fennakadásokra számít az elektronikai alkatrészek beszállításában, mint az előző negyedévben, és a hiány hatással lesz gyártási volumenére is.

A Tata az áprilissal kezdődött folyó pénzügyi éve második felében számít csak a helyzet javulására. A helyzet megnyugtató rendezése azonban ellátási nehézségek mögött húzódó strukturális problémák megoldására indított, kapacitásbővítő beruházások üzembe helyezésével lesz csak lehetséges a következő 12-18 hónap folyamán - írja a Tata jelentése, megjegyezve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés