Előfizetői tartalom

Itt van 20 részvény, amire érdemes lesz figyelni a következő időszakban

Portfolio
A Goldman Sachs elemzője egy korábbi elemzésében arról írt, hogy a befektetők egyre inkább elkezdték azokat a vállalatokat előnyben részesíteni, amelyek vonzó nettó profitmarzsokkal, tehát az árbevételükhöz képest relatíve magas profittal rendelkeznek. Ezt követően a MarketWatch is összeállított egy listát, viszont ők a felértékelődési potenciált is figyelembe vették, így 20 olyan vállalat részvényeit sikerült kiszűrni, amelyek jelentősen javuló nettó profitmarzzsal rendelkeznek és lehet még tér előttük az emelkedésre.

Egyre jobban figyelnek a befektetők a nettó profitmarzsra Az amerikai részvények számára ez idáig egy újabb kiváló év volt, mivel az S&P 500 eddig 16,7 százalékkal emelkedett azt követően, hogy 2020-ban 18 százalékkal került feljebb. A befektetők tudják, hogy a részvények mindennek mondhatók, csak nem olcsónak, ezért jó kérdés, hogy mit fog a piac díjazni az év hátralévő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés