Előfizetői tartalom

JPMorgan: a delta vírusvariáns miatti pánik befektetési lehetőséget teremthet

Portfolio
Marko Kolanovic, a JPMorgan egy vezető elemzője szerint az év második felében ismét átvehetik a vezető szerepet azok a ciklikus részvények, amelyek teljesítménye elsősorban a gazdasági nyitással hozható kapcsolatba. Véleménye szerint ez a vártnál magasabb gazdasági növekedésnek és a magas fogyasztásnak lesz köszönhető, míg a delta vírusvariáns miatt jobban aggódnak a befektetők, mint kellene.

A szakember szerint A befektetők feszültek a delta vírusvariáns és annak lehetséges következményei miatt, de elképzelhető, hogy ez egy jó lehetőséget teremt a gazdasági nyitással kapcsolatos részvények további vételére. Ehhez pedig hozzáteszi, hogy A delta vírusvariáns ugyan egy fontos kockázati tényező, de bizalomra ad okot, hogy a fertőzésszámok és a halálozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés