Előfizetői tartalom

Mínuszban zárt Amerika, de az S&P 500-nak így is jó hónapja volt

Portfolio
A hét utolsó kereskedési napján mínuszban állnak az amerikai tőzsdék, az S&P 500 és a Nasdaq is mérsékelten lejjebb került. Az amerikai jegybank által követett fontos inflációs mutató (PCE) júniusban is magas volt, de apróbb pozitívum, hogy nem emelkedett tovább. Az ázsiai piacokon a delta vírusvariáns terjedése miatt újra aggódnak a befektetők, mínuszban zárta a napot a legtöbb börze, míg Európában szintén kedvezőtlen a hangulat. Az Amazon részvényei a csalódást keltő gyorsjelentés után alaposan lefordultak.

2021. július 30. 22:10 Megosztás Mínuszban zárt Amerika, de az S&P 500-nak így is jó hónapja volt Részben az Amazon-részvények gyengélkedése játszott szerepet abban, hogy mínuszban zárták a mai kereskedési napot az amerikai tőzsdeindexek, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés