Előfizetői tartalom

Mol: speciális osztalékok fizetéséről majd csak az évvégi eredményeket követően lehet dönteni

Portfolio
Ma hajnalban tette közzé friss második negyedéves számait a Mol, amely történetének legjobb eredményét érte el. A cégcsoport szinte minden fontosabb soron verte az elemzői várakozásokat, remekül teljesített a fogyasztói szolgáltatások, a kutatás-termelés és a finomítás-kereskedelem üzletág is. Mindennek köszönhetően jelentősen nőtt a szabad készpénzáram és a menedzsment a 2021-es EBITDA célkitűzéseket is megemelte. Emellett a ma tartott elemzői konferencián további érdekességeket is közölt a felsővezetés az eredményekkel, tervekkel és osztalékokkal kapcsolatban.

A ma tartott elemzői konferencia fontosabb pontjai az alábbiak voltak: Minden nagyobb szegmens jól teljesített, a kutatás-termelés második negyedévi EBITDA-ja háromszorosa, a finomítás-kereskedelem eredménye négyszerese volt a 2020 második negyedévinek. A fogyasztói szolgáltatások pedig minden idők legjobb második negyedéves EBITDA-ját szállította. Az erős eredményeknek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái