Előfizetői tartalom

Itt van Amerika 10 leggazdagabb nője, akik önerőből lettek milliárdosok

Portfolio
Amerika leggazdagabb, önerőből gazdagodott nőinek jelentősen, 31 százalékkal gyarapodott a vagyona az elmúlt egy évben a részvénypiaci szárnyalás közepette – derül ki a Forbes friss, immár hetedik alkalommal elkészített listájából az Egyesült Államok legvagyonosabb nőiről. Az összesített vagyonuk eléri a 118 milliárd dollárt és soha nem volt köztük még annyi milliárdos, mint most, többek között Rihanna vagyona is átlépte az egy milliárd dollárt. Összefoglaltuk a lista legizgalmasabb változásait és bemutatjuk Amerika 10 leggazdagabb nőjét, akik önerőből lettek milliárdosok.

A 100 leggazdagabb nő közé idén már csak legalább 225 millió dolláros vagyonnal lehetett bekerülni, míg tavaly még 150 millió dollár is elég volt hozzá. Kétharmaduk egy vállalat alapítója, vagy társalapítója, 26 nő pedig vezérigazgatói pozíciót tölt be a top 100-ból. A listán 15 új név szerepel, köztük Dolly Parton és Cindy Crawford. A lista élén Diane Hendricks...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés