Előfizetői tartalom

Ralizott a magyar tőzsde, Amerika viszont esett

Portfolio
Lefordultak az amerikai tőzsdék, a vezető részvényindexek közül a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is lejjebb került. Az esésekben szerepet játszhat a koronavírusos fertőzések számának emelkedése mellett az is, hogy júliusban csökkent a kiskereskedelmi forgalom az Egyesült Államokban. Hasonlóan rosszul teljesítettek ma az ázsiai börzék, míg Európában felemás kép látható. A magyar tőzsdének ellenben kifejezetten jó napja volt, ami főleg az OTP ralijának köszönhető, a részvények árfolyama történelmi csúcsra emelkedett, de a Richter papírjai is erősen szerepeltek ma.

2021. augusztus 17. 22:01 Megosztás Estek az indexek A kereskedés utolsó szakaszában már érdemi mozgást nem láthattunk. Az S&P 500 végül 0,7%-kal, a Dow 0,8%-kal, a Nasdaq pedig 0,9%-kal esett. A befektetőket óvatosságra inti, hogy Jerome Powell,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés