Előfizetői tartalom

Óriási dobásra készül a Pfizer, nem csak a koronavírusnak üzennek hadat

Portfolio
Több mint háromszorosára növeli a koronavírus elleni antitestek számát az emberi szervezetben a Pfizer engedélyezés előtt álló harmadik, megerősítő (booster) oltása a másodikhoz képest – közölte a héten az amerikai gyógyszercég, amelyről most a Financial Times azt írja: új értékesítési csapattal indítanak harcot a versenytársakkal szemben, amihez új állásokat hirdettek meg.

Hármas fázisú klinikai teszt során vizsgálta megerősítő oltásának hatékonyságát a Pfizer, aminek az eredményét a napokban tették közzé. A 306 felnőttön, a második dózis beadását követő 5.-8. hónapban elvégzett tesztelés során azt találták, hogy a koronavírus elleni antitestek száma több mint háromszorosára nőtt a második dózis utánihoz képest, a mellékhatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés