Előfizetői tartalom

Szinte minden adott, hamarosan új piacra törhet be a Tesla

Portfolio
A Tesla közelebb került a hivatalos indiai debütáláshoz, miután megkapta az engedélyt négy modell gyártására vagy importjára a dél-ázsiai országban. A Tesla a járműveit Indiában is forgalomba helyezhetőnek minősítették, erről tanúskodik a bejegyzés az ország közúti közlekedési és autópályaügyi minisztériumának honlapján.

A tesztek biztosítják, hogy a jármű megfelel az indiai piaci előírásoknak a károsanyag-kibocsátás, a biztonság és a közúti forgalomképesség tekintetében - olvasható a honlapon. Egy Tesla rajongói klub korábban twitteren számolt be a fejleményről, mondván, hogy az autók valószínűleg Model 3 és Model Y változatok voltak. BREAKING : Tesla has completed homologation & received...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés