Előfizetői tartalom

Pénteken indul a CIG Pannónia részvényeinek a felvásárlása

Portfolio
Megérkezett az MNB szükséges határozata, így szeptember 10-én, pénteken elindulhat, és október 11-éig tarthat a Mészáros-Keszthelyi-féle Hungarikum kötelező nyilvános vételi ajánlata a CIG Pannónia részvényeire. Ennek során 327 forintot ajánlanak a részvényekért, és akár jóval 50% feletti részesedést is elérhetnek. Paradox módon azoknak érdemes visszautasítaniuk a Hungarikum ajánlatát, akik bíznak az általa támogatott növekedési sztoriban.

A Magyar Nemzeti Bank tegnapi határozata alapján a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. mint leendő ajánlattevő és az MKB Bank Nyrt. mint lebonyolító befektetési szolgáltató együttes kérelmére aMagyar Nemzeti Bank(MNB) előtt indultkötelező vételi ajánlatotaz MNB2021. szeptember 6-án jóváhagyta, miután a biztosítási, majd a tőkepiaci törvény szerinti engedély is megérkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés