Előfizetői tartalom

Hat ok, ami elhozhatja a szeptemberi összeomlást a tőzsdéken

Portfolio
A szeptember köztudottan a leggyengébb hónap a tőzsdéken, ennek megfelelően a korrekcióvárás is felerősödött, napi szinten érkeznek neves befektetési guruktól az újabb és újabb figyelmeztetések, hogy jöhet az összeomlás. Jim Cramer, a CNBC sztárműsorvezetője is beállt a sorba, hat dolgot sorolt fel műsorában, ami miatt a befektetők szeptemberben aggódhatnak.

A Mad Money műsorvezetője szerint számos tényező van, ami aggodalomra adhat okot, mert megdobhatja szeptemberben a piacok volatilitását, abban a hónapban, ami egyébként is a legnehezebb a tőzsdéken a historikus adatok alapján. Jim Cramer hat olyan dolgot sorolt fel, ami miatt a leginkább aggódik most: 1. Vállalati eredményvárakozások A héten három amerikai vállalat, a festékgyártó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés