Előfizetői tartalom

Lefordulás az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma jó hangulat uralkodott, a tőzsdék azt követően pattantak vissza, hogy az elmúlt napokban - részben a szabályozói kockázatok miatt - lejjebb került a vezető részvényindexek értéke. Ami az európai tőzsdéket illeti, a héten a fő fókusz az EKB-n volt, amely tegnap nem a klasszikus értelemben vett taperinget, hanem sokkal inkább az eszközvásárlási programjának kiigazítását jelentette be, amelyet kedvezően fogadtak a befektetők, így pozitív hangulatban indult a pénteki kereskedés, viszont a kereskedési idő végére elkezdett romlani a hangulat. A tengerentúli tőzsdéken úgyszintén pozitív felütéssel indult a nap, viszont nem sokkal a nyitás után lefordultak a vezető részvényindexek, és nem is tudtak javítani.

2021. szeptember 10. 22:03 Megosztás Esett Amerika A kereskedés végén gyengültek az amerikai vezető indexek. A Dow és az S&P 500 index 0,8%-kal esett, míg a Nasdaq 0,9%-kal gyengült. Az indexek ezzel kellemetlen hetet zártak. A Nasdaq 1,6%-ot esett egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés