Előfizetői tartalom

Visszatért az NFL, a legnagyobb üzlet a sport világában

Bár a labdarúgás messze a legnépszerűbb sport a földtekén, és az amerikai foci éppen csak, hogy befér a top 10-be, üzleti szempontból az utóbbi sokkal hatékonyabban használja fel a nézettséget. A héten indult bajnokság alkalmából érdemes végignézni, hogy mitől lett ilyen sikeres a tengerentúli nézők kedvenc sportja, amelynek szurkolói mára korántsem csak a világ legnagyobb gazdaságában találhatóak meg.

Több mint fél év várakozás után visszatért a stadionokba és a képernyőkre a National Football League (NFL). Az első forduló vasárnap este hétkor indul be igazán, de a szezonnyitó már lezajlott, ahol a tavalyi bajnok Tampa Bay Buccaneers, a liga korelnökének, azaz Tom Brady-nek a vezérletével hajszállal ugyan, de már meg is szerezték első győzelmüket. A következő öt hónap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés