Előfizetői tartalom

A 4iG megvásárolja az Invitechet

Rohamléptekkel halad a 4iG afelé, hogy a kitűzött céloknak megfelelően az informatika mellett a távközlési iparág egyik meghatározó szereplőjévé váljon, akár nem csak Magyarországon, hanem a régióban is. A vállalat most bejelentette, hogy tulajdonába kerül az Invitech, miután a 4iG ma adásvételi szerződést kötött a társaság tulajdonosával. Az Invitech a telekommunikáció és az IT hálózati infrastruktúra-szolgáltatás területén Magyarország egyik vezető társasága, a vállalat az akvizíció után a 4iG és a magyar állam együttműködésével létrejövő távközlési szuperholding része lesz.

Meghatározó ICT-vállalatot vesz a 4iG A 4iG adásvételi szerződést kötött a ciprusi bejegyzésű Rotamona Limiteddel, az Invitech ICT Services és leányvállalata, az InviTechnokom megvásárlásáról. Az ügylettel a 4iG 100 százalékos tulajdont szerez Magyarország egyik vezető telekommunikációs és infrastruktúra megoldásszállító vállalatában. A két évtizedes múltra visszatekintő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés