Előfizetői tartalom

Begyorsult az esés a kriptovalutáknál, 45 000 dollár alatt a bitcoin

Portfolio
Nem enyhül az eladói nyomás a kriptovaluták piacán, sőt délutánra inkább csak begyorsult az esés, így a bitcoin már 43 000 dollár közelébe is benézett, miután több mint 7 százalékot zuhant ma az árfolyam. Nem meglepő egyébként, hogy a kriptovalutákat is elérte az eladói hullám, hiszen a befektetők világszerte szabadulnak a kockázatos eszközöktől, mint a részvények vagy a nyersanyagok.

Alaposan elromlott a hangulat ma a kriptodevizák piacán, ahogy egy korábbi cikkünkben ma is megírtuk már, az esés mögött több ok is meghúzódik: Az általános nemzetközi hangulat alaposan elromlott, a befektetők szabadulnak a részvényektől és a nyersanyagoktól is. A hongkongi tőzsde ma több mint 3 százalékot zuhant, miután a befektetőket aggasztja az Evergrande esetleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés