Előfizetői tartalom

Alaposan meglódult a bitcoin, újra 1000 milliárd dollár fölött a kriptopénz piaci értéke

Portfolio
A nemzetközi részvénypiacokkal szemben kifejezetten jó a hangulat ma a kriptovaluták piacán, a legfontosabb és legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz, a bitcoin árfolyama 5,5 százalékkal került feljebb. Az emelkedés részben annak köszönhető, hogy az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke, Gary Gensler kedden a kongresszusban elmondta, hogy az SEC nem tervezi a kripto betiltását.

Ted Budd képviselő, a kriptopénzek régi támogatója és a Congressional Blockchain Caucus tagjának kérdésére, hogy a SEC tervezi-e, hogy követi Kína példáját a kriptopénzek betiltásában egy leendő központi banki digitális valuta (CBDC) javára, Gensler azt mondta: Nem, ez a Kongresszuson múlik Gensler állítása, miszerint a SEC nem tervezi a kriptovaluta betiltását, tükrözi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés