Előfizetői tartalom

Ismét bevásárol a Masterplast

Portfolio
A Masterplast a mai napon adásvételi szerződést kötött a német Masterplast Nonwoven fennmaradó 50 százalékos részesedésének megvásárlásáról, ezzel a leányvállalat 100 százalékban a Masterplast tulajdonába kerül. Az üzletrész adásvételére az eredetileg tervezettnél korábban, a 2023. évre ütemezett kivásárlási opció feltételeinek módosításával, a társaság számára kedvezőbb feltételekkel került sor – derül ki a cég közleményéből.

Az ügylet finanszírozását a Növekedési Kötvény Program kereteiben bevont forrásból fedezi a társaság. Kapcsolódó cikkünk 2021. 08. 23. 9 milliárd forintos kötvénykibocsátás a Masterplastnál Az üzletrész adásvétellel egyidejűleg a társaság hosszú távú stratégiai üzletfejlesztési megállapodást kötött az eddigi német társtulajdonos, Hartmut Layer érdekeltségébe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés