Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat, megütötték a magyar blue chipeket

Portfolio
Közel 2 százalékos eséssel zárta a napot a magyar tőzsde, a hazai részvények esésében szerepet játszhatott, hogy a magyar kormány a járványhelyzet miatt korlátozó intézkedéseket vezet be, a Molnál pedig az is nyomás alatt tarthatta az árfolyamot, hogy Gulyás Gergely arról beszélt, hogy a magas üzemanyagárak hatásait figyeli a kormány, és a jövedéki adó csökkenésén és a befagyasztáson kell gondolkodni. A szektortársak részvényei közül az OTP és a Mol papírja is kilóg, a régiós bankpapírok ma vegyesen szerepeltek, az OTP volt a leggyengébb, az olajcégek részvényei pedig estek, de ott is alulteljesítő volt a Mol.

Ma a BUX-index értéke 1,9 százalékos mínuszban fejezte be a napot a legutolsó záróértékéhez képest. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader $(function(){ try { $("#chart-14416 img").remove(); const...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés