Előfizetői tartalom

Jó hír a Fordtól, a befektetők rávetették magukat a részvényre

Portfolio
A Ford Motor majdnem dupláját jelentette a Wall Street által várt profitnak, és a cég bevétele is kissé felülmúlta az elemzői várakozásokat a harmadik negyedévben. Mindemellett az autógyártó, idén már másodszor módosította felfelé az éves előrejelzését, amelyet kedvezően fogadtak a befektetők, a részvény árfolyama szárnyra kapott a csütörtöki kereskedésben.

A fontosabb sarokszámok a következők voltak: A Ford összesen 1 millió autót adott el a harmadik negyedévben, ami 14 százalékos visszaesést jelent a tavalyi év azonos időszakához képest. Hasonlóképpen, az árbevétel 5 százalékkal 35,7 milliárd dollárra csökkent az előző évhez képest, bár így is meghaladta az elemzői várakozásokat, amelyek 33,11 milliárd dollárról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés