Előfizetői tartalom

Indulhatnak az amerikai utazások, bizakodó a Lufthansa

Portfolio
A koronavírus-járvány kitörése óta az első nyereséges negyedévét zárta a Lufthansa a tisztított működési eredmény szintjén a harmadik negyedévben, köszönhetően az utazási korlátozások enyhítésének és a nyári szezonban látott erős keresletnek – derül ki a légitársaság gyorsjelentéséből. A menedzsment bizakodó, az üzleti utazások is beindultak és jövő héttől az Egyesült Államok megnyitja határait az európai utazók előtt. A hírre 5 százalékos pluszba ugrott a ma reggeli kereskedésben a részvény.

2021. harmadik negyedévének főbb számai: 2021. harmadik negyedévében a kapacitások (utaskilométerben mérve) 50 százalékkal maradtak el az utolsó válság előtti év, 2019. azonos negyedévétől, a második negyedévhez viszonyítva viszont duplázódtak. A Lufthansa Csoport összesen 19,6 millió utast szállított idén júliustól szeptember végéig, ami a 2019 harmadik negyedévének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés