Előfizetői tartalom

Alulteljesített ma a magyar tőzsde

Portfolio
A két legjelentősebb hazai blue chip, az OTP és a Mol is ma hajnalban tette közzé legfrissebb negyedéves gyorsjelentését amik alapvetően kimondottan jól sikerültek, ma viszont vélhetően a "pletykára venni és hírre eladni" tőzsdei dinamizmust figyelhettük meg, jelentős mínuszban fejezte be ugyanis a kereskedést az OTP és a Mol is, előbbi jegyzése 2,3 százalékkal, utóbbié pedig 1,4 százalékkal került lejjebb. Mindezek mellett a Richter 0,9 százalékos mínuszban zárt, a Magyar Telekom azonban 0,6 százalékkal feljebb került, maga a BUX index pedig 1,5 százalékos mínuszban fejezte be a napot.

Ma a BUX-index értéke 1,5 százalékos mínuszban zárt. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader $(function(){ try { $("#chart-14870 img").remove(); const chart_14870 = new CandleChart([{x: new Date(1620252000000)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés