Előfizetői tartalom

Most minden összejött - Bomba formában van a Mol

Mi történik akkor, ha elszáll az olaj és az üzemanyagok ára, ráadásul ez nem ijeszti meg a fogyasztókat, hanem épp ellenkezőleg, vásárolnak, mint ha nem lenne holnap? Akkor bizony jól megy az olajcégeknek, így a Molnak is, amely ma hajnalban bivalyerős negyedéves eredményről számolt be, ráadásul nem csak tavalyhoz képest nőtt nagyot a Mol eredménye, de az elemzői várakozásokat is verte a cég. Most tényleg minden összejött, egyszerre dübörög az Upstream és a Downstream, a finomítói és a petrolkémiai árrés magasan áll, a Fogyasztói szolgáltatások szegmens is tovább nőtt. A menedzsment még optimistább lett, és megemelte az idei várakozásait.

Erős lett a negyedév Bivalyerős harmadik negyedéves eredményt szállított a Mol, a harmadik negyedév jó eredményeit a kedvező külső környezet és a regionális gazdasági növekedés fellendülése is támogatta. Minden fontosabb soron magasabbak lettek a számok, mint amire az elemzők számítottak. A piaci szereplők által leginkább figyelt újrabeszerzési árakkal becsült, tisztított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés