Előfizetői tartalom

Itt a történelmi csúcs a bitcoinnál, az amerikai indexek gyengültek

Portfolio
Ázsiában vegyes volt a kép a mai kereskedésben, és az európai tőzsdéken is kisebb csapkodás után végül mérsékelt elmozdulásokkal zártak a vezető indexek. Bizonytalanság látszott tengerentúlon is, a holnap érkező inflációs adatra várnak elsősorban a befektetők, egy vártnál jelentősebb áremelkedés ugyanis erősítheti a várakozásokat a Fed kamatemelésével kapcsolatban. A nap végére az amerikai részvényindexek csökkenéssel zártak. Mindeközben bár csak mérsékelt emelkedést láthattunk ma a kriptovaluták piacán, így is új történelmi csúcsra tudott jutni a bitcoin.

2021. november 09. 22:02 Megosztás Estek az amerikai részvényindexek Az S&P 500 nyolcnapos győzelmi sorozatot szakított meg kedden, mivel a befektetők az októberi ralli után némi nyereségre tettek szert, és a legfontosabb inflációs adatokra vártak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés