Előfizetői tartalom

Hova menjen ma finanszírozásért egy növekedni akaró kkv?

Portfolio
Hogy sikerült a kilábalás a covid-járványból a hazai kis-és középvállalatoknak? Milyen kihívásokkal szembesülnek most? Milyen finanszírozási lehetőségei vannak egy növekedni akaró cégnek, mikor érdemes a kockázati tőkét választani és mikor lesz valaki tőzsdeérett? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk a BÉT50 Konferencián a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójával, Végh Richárddal és a Jobbágy Dénessel, a Széchenyi Alapok elnök-vezérigazgatójával.

Nemrégiben megjelent az idei BÉT50 kiadvány, a koronavírus-válság után mennyire volt nehéz most újabb 50 vállalati sikersztorit találni? Végh Richárd: Meglepően jól és gyorsan zajlott a folyamat, pedig arra számítottunk, hogy nehezebb lesz a covid miatt, ami nagyon sok vállalat számára visszaesést vagy kihívást jelentett. Az idei 50-es listában olyan cégek vannak, amelyeknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés