Előfizetői tartalom

Első és egyetlen, nem helyettesíthető tokenjét indítja el a világhírű magyar festőművész

Portfolio
Míg a befektetői közösség Bitcoin-lázban ég, a művészvilágot is inspirálja a kriptopiac, és a legismertebb eszköz elindítója. Amellett, hogy Anton Molnar nemrég a valójában ismeretlen Satoshi Nakamotot vászonra vitte, a művész elindította egyetlen NFT-jét (non fungible token – nem helyettesíthető token), amire a magyar kriptoközösség is licitálhat.

A „Netuddki!” NFT a fizikai műtől teljesen független utat jár be. Az olajfestményt, a Dlabs szervezésében november 23-án leplezték le Budapesten.  Anton Molnar Párizsban élő magyar képzőművész az egyik legsikeresebb, és legismertebb külföldön élő magyar festő. Művei világszerte keresettek, képeit művészeti alapítványok és híres magángyűjtők (Cindy Crawford...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés