Előfizetői tartalom

Szupervariáns: több mint egy éve nem zuhant ekkorát a német tőzsde

Portfolio
Már-már pánikszerű hangulatban indul a kereskedés a vezető európai tőzsdéken, a DAX 3,4 százalékot esett, ennél nagyobb napon belüli zuhanásra több mint 1 éve nem volt már példa. A koronavírus új szupervariánsa miatt kezdtek aggódni a befektetők, az Egyesült Királyság ideiglenesen már fel is függesztette járatait hat dél-afrikai országból. A Dél-Afrikában megjelent változat több mint 30 mutációval terjed, a WHO ma rendkívüli ülést tart, hogy megvitassa, mit jelenthet az új variáns a vakcinák és a kezelések szempontjából.

A Dél-Afrikában megjelent új koronavírus-változat miatt alaposan elromlott ma a hangulat az európai tőzsdéken, a befektetők által a leginkább figyelt európai részvényindex, a német DAX 3,4 százalékkal került lejjebb, Ennél nagyobb esésre több mint 1 éve nem volt példa a DAX esetében. DAX árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés