FONTOS Vadonatúj autóvásárlási támogatás jöhet Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Pluszban zárt Amerika, ennyi volt az omikrontól való félelem?

Portfolio
Ma reggel az ázsiai tőzsdéken esést láttunk, azonban jelentős pluszban nyitottak az európai tőzsdék és a délutáni órákban is viszonylag jó volt a hangulat. A hazai befektetők számára érkezett ma egy fontos hír, újabb bankot vesz ugyanis az OTP a régióban, 55 millió euróért szerzi meg a bankcsoport Albánia nyolcadik legnagyobb bankját. Felemás piacnyitást láthattunk a tengerentúlon, de a nap második felére már mindegyik nagyobb részvényindex erősödésbe kapcsolt.

2021. december 06. 22:05 Megosztás Pluszban zárt Amerika Pluszban zárták a hét első kereskedési napját az amerikai tőzsdék, amely nem utolsó sorban Mikulás napja is. Az indexek közül a Dow ment a legtöbbet közel 1,9%-kal, de az S&P 500 és a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés