FONTOS Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára
 
Előfizetői tartalom

Pluszban zárt Amerika, ennyi volt az omikrontól való félelem?

Portfolio
Ma reggel az ázsiai tőzsdéken esést láttunk, azonban jelentős pluszban nyitottak az európai tőzsdék és a délutáni órákban is viszonylag jó volt a hangulat. A hazai befektetők számára érkezett ma egy fontos hír, újabb bankot vesz ugyanis az OTP a régióban, 55 millió euróért szerzi meg a bankcsoport Albánia nyolcadik legnagyobb bankját. Felemás piacnyitást láthattunk a tengerentúlon, de a nap második felére már mindegyik nagyobb részvényindex erősödésbe kapcsolt.

2021. december 06. 22:05 Megosztás Pluszban zárt Amerika Pluszban zárták a hét első kereskedési napját az amerikai tőzsdék, amely nem utolsó sorban Mikulás napja is. Az indexek közül a Dow ment a legtöbbet közel 1,9%-kal, de az S&P 500 és a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés