Előfizetői tartalom

Ez már a fordulat újabb jele? - Bért emel a Dunaferr

Portfolio
Decemberben - több mint egy év után, a Munka Törvénykönyvének megfelelően - újra egy összegben kapták meg fizetésüket a dunaújvárosi vasmű dolgozói. Pénteken bruttó 100 ezer forint jutalmat is kapnak és egy szerdán körbeküldött vezetői levélből kiderült: jövőre 10%-os béremelésben részesülnek a munkavállalók. Úgy tudjuk, hogy minderre a kapacitások egyre magasabb kihasználásának köszönhetően van lehetőség.

Arról döntöttem, hogy az Ön alapbérét 2022. január 1-jei hatállyal 10 százalékkal megemelem - kezdődik a rövid, de a munkavállalók szempontjából kedvező levél, amit a Evgeny Tankhilevich, társaság legfőbb-, általános vezérigazgató-helyettese küldött ki mindenkinek szerdán. Azt is hozzáteszi, hogy a határidőben aláírt és visszaérkezett munkaszerződés-módosítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés