Előfizetői tartalom

Kitartott az emelkedés, felpattantak a tengerentúli tőzsdék is

Portfolio
A koronavírus omikron variánsának terjedése miatt egyre több európai ország kényszerül arra, hogy korlátozó intézkedéseket vezessen be, erre pedig többnyire eséssel reagálnak az európai és a tengerentúli tőzsdék is, de például az olajár is jelentős mértékben lejjebb került tegnap. Ma idehaza a jegybank az első három negyedév fizetési mérlegstatisztikáit közölte, külföldön pedig az Európai Bizottság fogyasztói hangulatindexét érdemes figyelni - ebben láthatóak már a koronavírus miatti lezárások hatásai is. Ma az ázsiai tőzsdék jól teljesítettek, ugyancsak kedvező hangulatú kereskedést láthattunk Európában és a tengerentúlon is visszapattanás volt tapasztalható.

2021. december 21. 22:00 Pozitívan zárták a napot az amerikai tőzsdék Kisebb visszapattanás volt tapasztalható a tegnapi komoly esést követően ma a vezető tengerentúli tőzsdéken, a Dow 1,6 százalékos emelkedése mellett az S&P 500 közel 1,8 százalékkal erősödött, a Nasdaq pedig...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái