Előfizetői tartalom

Kitartott az emelkedés, felpattantak a tengerentúli tőzsdék is

Portfolio
A koronavírus omikron variánsának terjedése miatt egyre több európai ország kényszerül arra, hogy korlátozó intézkedéseket vezessen be, erre pedig többnyire eséssel reagálnak az európai és a tengerentúli tőzsdék is, de például az olajár is jelentős mértékben lejjebb került tegnap. Ma idehaza a jegybank az első három negyedév fizetési mérlegstatisztikáit közölte, külföldön pedig az Európai Bizottság fogyasztói hangulatindexét érdemes figyelni - ebben láthatóak már a koronavírus miatti lezárások hatásai is. Ma az ázsiai tőzsdék jól teljesítettek, ugyancsak kedvező hangulatú kereskedést láthattunk Európában és a tengerentúlon is visszapattanás volt tapasztalható.

2021. december 21. 22:00 Megosztás Pozitívan zárták a napot az amerikai tőzsdék Kisebb visszapattanás volt tapasztalható a tegnapi komoly esést követően ma a vezető tengerentúli tőzsdéken, a Dow 1,6 százalékos emelkedése mellett az S&P 500 közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés