Előfizetői tartalom

Rekordon zárt az S&P 500

Portfolio
Alapvetően még mindig kitart a jó hangulat a világ tőzsdéin, de az év vége és az ünnepek miatt alacsony forgalmú, kis volatilitású napok állhatnak előttünk. A hongkongi, az ausztrál és a brit tőzsde is zárva tartott ma, az ázsiai részvénypiacokon mérsékeltek voltak ma reggel az elmozdulások, és a nyitást követően az európai részvényindexek is csak kis mértékben mozdultak el. Az amerikai tőzsdéken folytatódott a rali, az S&P 500 új történelmi csúcsra emelkedett.

2021. december 27. 22:02 Megosztás Pluszban zártak az amerikai indexek Egész nap jó hangulat uralkodott az amerikai tőzsdéken, a Nasdaq és az S&P 500 fej-fej mellett közel 1,4%-ot erősödött ma. A Dow Jones végül 0,98%-os erősödéssel indította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés