Előfizetői tartalom

Idén már Európában is értékesít elektromos autókat a Tesla egyik amerikai riválisa

Portfolio
Az elektromos járműveket gyártó Lucid azt tervezi, hogy idén megkezdi autóinak értékesítését Európában. A Teslával versenyző, kaliforniai székhelyű cég kedden jelentette be a terjeszkedést, miután egy Twitter-felhasználó megkérdezte, hogy az egyik képen látható néhány új Lucid-tulajdonos az Egyesült Királyságban vannak-e.

"Az európai piacokra való terjeszkedés idén kezdődik. Maradjanak velünk az országspecifikus szállítási információkért" - tweetelte válaszul a vállalat. Expansion to European markets will begin this year. Stay tuned for country-specific delivery information. — Lucid (Motors) January 4, 2022 A Lucid első járműve az Air szedán nevet viseli. A vállalat október végén kezdte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés