Előfizetői tartalom

Miért volt fontos 2021 a magyar tőzsde számára?

Portfolio
Bár 2021 látszólag lassan indult a BÉT-en, és az AutoWallis őszi jegyzése volt a nagy sztori, mégis sokkal többről szólt a tavalyi év a magyar tőzsde életében. Perger Gábor, az AegisLegal Ügyvédi Iroda tőkepiacokra szakosodott partnerének gondolatai arról, hogy milyen trendek rajzolódnak ki a szabályozott és az Xtend piacon 2021-ben végrehajtott tőzsdei tranzakciókból.

Tőzsdeérettség és tőzsdefejlesztés Létezik egy (látszólagos) ellentmondás a hazai tőzsdén: bár az Xtend Piac 2017-es elindulása óta mindössze néhány vállalat részvényeit vezették be a platformra, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Standard kategóriájában – a backdoor listingeket nem számítva – pedig az elmúlt években csak három új bevezetésre került sor, ennél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés