Előfizetői tartalom

A 2022-es évben újra az érték lesz az érték?

Az amerikai részvénypiac 2007 és 2021 közötti 15 évének egyik legnagyobb megatrendje volt az, hogy a növekedési részvények szignifikánsan jobban teljesítettek, mint az értékalapúak. Napjainkban ez a trend van egyre jobban kifulladóban, főleg a kisebb tőkeértékű részvényeknél. Amennyiben nem jön az előttünk álló hónapokban egy újabb veszélyes koronavírus mutáció és nem lazul vissza a Fed, akkor könnyen lehet, hogy 2022-ben újra az érték lesz az érték.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés