Előfizetői tartalom

Mégsem szállnak be Mészárosék a DM-Kerbe

Portfolio
Tavaly fontos bejelentéseket tett a DM-Ker, a tőzsdén jegyzett vállalat többségi tulajdonrészét több lépésben a Mészáros M1 Nehézgépkezelő szerezte volna meg, a megállapodások kitárgyalása el is kezdődött. A vállalat most bejelentette, hogy a tárgyalások tegnap lezárultak és nem került sor a korábban meghirdetett részvényadásvételi szerződés és opciós megállapodások aláírására, az M1 Nehézgépkezelő nem szerzett részesedést a DM-Kerben.

Tavaly január végén tette közzé a DM-Ker, hogy szándéknyilatkozatot írt alá az Opus egyik ipari leányvállalatéval stratégiai együttműködés lehetőségéről, ami akár a DM-Ker „tőkeszerkezetének módosulásával” is járhat a két cég közleménye szerint. Tavaly április 6-án jelentette be a DM-Ker, hogy többségi tulajdonosai, Megyeri Sándor, Bátor Ferenc és a BF Trustee...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés