Előfizetői tartalom

Fordulat a Waberer's Csoportnál, még idén akvizíció jöhet a régióban

Portfolio
2019 végén a Waberer's stratégia- és struktúraváltozást határozott el, amely látható eredményeket hozott a vállalat működésében, a profitabilitás javult, tavaly az első háromnegyed évben nyereséges volt a vállalatcsoport. Barna Zsolttal, a Waberer's Csoport vezérigazgatójával beszélgettünk a cégnél látható fordulatról, a 2025-ig szóló stratégia megvalósításáról és a várható akvizíciókról.

Bár a tavalyi egész éves számokat még nem publikálták, az első kilenc hónap alapján 2017 után 2021-ben újra nyereséges lehetett a Waberer's. Mi hozta el ezt a fordulatot? A Waberer’s Csoport tagvállalatai az elmúlt időszakban is nyereségesek voltak, a nemzetközi fuvarozási üzletágunk volt, ami nem tudott kellő számú profitot szállítani. 2019 végén a vállalat elhatározott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés