Előfizetői tartalom

A biztosítóknak kellene megmenteniük a világot?

Portfolio
Az ökoszisztémák és a nyílt biztosítás („open insurance”) elterjedése, a munkaerő-transzformáció, valamint a fenntarthatóság határozza meg a leginkább a biztosítási iparág rövid távú kilátásait – vélik az EY-nál. Ha sikerül az átállás, a biztosítók akár a klímaváltozás elleni küzdelem élharcosai is lehetnek. A globális tanácsadócég a közelmúltban tette közzé idei éves biztosítási kitekintését, témái közül pedig számos a Portfolio március 29-ei Biztosítás 2022 konferenciáján is terítékre kerül.

Biztosítás 2022 Érdemes mielőbb regisztrálni a Portfolio Biztosítás 2022 konferenciára! Információ és jelentkezés Fő üzenetek Az elemzés szerint a cikkünk bevezetőjében felsorolt három jelenség alapvető eltolódást okoz a biztosítási piac szereplőinek üzleti modelljében, a mesterséges intelligencia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés