Előfizetői tartalom

Eget rengető csalás jelent meg az interneten, ne dőlj be neki!

Portfolio
Decentraland, axie infinity, the sandbox, enjin coin, számtalan olyan kriptoeszközt ismerünk, amellyel olyan virtuális platformokon lehet fizetni, amiket mostanában divatos névvel metaverzumnak hívnak. A nagy technológiai vállalatok is mind ott szeretnének lenni a virtuális valóságban, akkor hát miért ne hozhatna létre saját metaverzumot az Apple, az Amazon vagy akár a Tesla? És miért ne lehetne ezeknek a cégeknek saját digitális fizetőeszközük? Mondjuk Apple Metaverse Coin, Amazon Token és Tesla Token? A jó hír az, hogy vannak ilyenek, a rossz pedig az, hogy mind átverés. Ahogy egyre többen keresik a metaverzumban az üzleti lehetőségeket, úgy érkeztek meg a csalók is, akik sokszor kifejezetten átlátszó trükkökkel szeretnék megszerezni a felhasználók adatait és végső soron a pénzüket. Szerencsére sok az árulkodó jel.

Metaverzum a hívószó Az elmúlt hónapok egyik legfelkapottabb hívószava volt a metaverzum, szélesebb körben pedig egyértelműen a Facebook Meta Platformsra való átnevezése tette ismertté. Azóta a világ legnagyobb vállalatai számoltak be az internet következő generációjaként számon tartott virtuális világgal kapcsolatos tervekről, a Microsofttól a Baiduig gyakorlatilag mindenki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés