Előfizetői tartalom

Komoly mínuszban zárt a magyar tőzsde

Portfolio
Jelentős mínuszban zárt a magyar tőzsde a kifejezetten rossz nemzetközi tőkepiaci hangulat közepette, a BUX végül 1,7 százalékkal került lejjebb. Egyik hazai blue sem tudott feljebb kerülni, az OTP végül 2,2 százalékot esett, a Mol 0,8 százalékkal, a Richter pedig 2 százalékkal került lejjebb, míg a Magyar Telekom szintén 0,8 százalékos mínuszban zárta a kereskedést.

Ma a BUX-index 1,7 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát hosszútávon emelkedő trendről beszélhetünk, viszont a 20 és az 50 napos mozgóátlaga alá került az index, ami rövid- és középtávon eső trendre utal. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés