Előfizetői tartalom

Remekelnek a tengerentúli tőzsdék az ukrán-orosz helyzet lazulása után

Portfolio
Kifejezetten jó hangulatú kereskedést láthatunk ma a vezető európai tőzsdéken és a tengerentúlon is jelentősek a pluszok. Ma is az ukrán-orosz konfliktus alakulása van a befektetők célkeresztjében: a remek hangulat oka elsősorban az, hogy az orosz védelmi minisztérium bejelentette, hogy megkezdték egyes csapatok visszarendelését a bázisaikra az ukrán határ közelében tartott hadgyakorlatok után. Ami pedig a gazdasági adatokat illeti, ma érkezett az előzetes GDP statisztika itthon, ami alapján az előző negyedévhez képest 2,1 százalékkal nőtt a magyar gazdaság 2021 utolsó három hónapjában - a szakértők ennél kisebb, 1,3 százalékos bővülést vártak.

2022. február 15. 22:09 Megosztás Nasdaq: +2,5% A nap végére se romlott a hangulat, a Dow 1,2 százalékos erősödéssel zárt, megtörve a három napja tartó lejtmenetet, az S&P 500 1,6 százalékos, a Nasdaq pedig 2,5 százalékos pluszban zárt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés