Előfizetői tartalom

Magyar dokumentumkezelési platformmal készülnek betörni a nyugat-európai piacra

Portfolio
A korábban magyar kkv-nak innovatív adóinformatikai megoldásokat fejlesztő SDSYS Zrt. egy modellváltást követően a kétmilliárd éves forgalom feletti közép-nagyvállalatokat vette célba, ahol már olyan mennyiségű dokumentum keletkezik az operatív működés során, hogy annak optimalizálásával jelentős megtakarítás érhető el. Ehhez ráadásul egy olyan platformot fejlesztenek, amely összeköti a vállalati ügyviteli rendszereket az innovatív fintech, legaltech és taxtech startupok megoldásaival, így a végfelhasználóknak ki sem kell lépniük saját rendszerükből, a harmadik felek szolgáltatásai natívan elérhetőek lesznek benne.

Hogy milyen tempóban fejlődött a digitalizáció az elmúlt évtizedben, nem újdonság, azonban az, hogy ennek mentén az elmúlt néhány évben a vállalati ügyviteli rendszerek egyre nyitottabbá váltak figyelemreméltó fejlemény: 6-8 évvel ezelőtt a nagyobb, vállalatirányítási (ERP) és dokumentumkezelő (DMS) rendszerek zárt világot képeztek, nem volt cél, hogy harmadik fél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés