Előfizetői tartalom

Felpattanás az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Továbbra is mindenki a háborúra figyel, a tőkepiacok szempontjából legfontosabb mai események a következők: a külföldi befektetők beragadtak a rubel kötvényeikben, miközben az orosz jegybank átmenetileg leállította a kamatszelvény-kifizetéseket ezekre a kötvényekre, ezzel technikailag részleges csődöt jelentett Oroszország. Mindeközben az olaj árfolyama emelkedett azt követően, hogy az OPEC és szövetségesei áprilisra vonatkozóan ismét szerény kínálatnövelésben állapodtak a mai ülésen, amelyet beárnyékolt a háború által kiváltott piaci turbulencia. A magyar tőzsde valódi hullámvasút ma, közben Európában kisebb mínuszokat láthattunk eleinte, délután azonban már az emelkedés volt a jellemző, és ugyancsak erősödéssel zártak a tengerentúli tőzsdék.

2022. március 02. 22:15 Megosztás Pluszos zárás Kitartottak az emelkedések a zárásig az amerikai tőzsdén, a Dow 1,8 százalékos, az S&P 500 1,9 százalékos, a Nasdaq 1,6 százalékos pluszban zárt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés