Előfizetői tartalom

Bezárja oroszországi üzleteit az IKEA

Portfolio
Az IKEA, a világ legnagyobb bútormárkája bezárja oroszországi áruházait, és szüneteltet minden beszerzést az országban, valamint Fehéroroszországban is, amely az oroszok szövetségese. Az IKEA ezzel csatlakozik azon nyugati cégek sorához, amelyek az ukrajnai inváziót követően visszafogják az Oroszországgal folytatott üzleti tevékenységüket - írja a Reuters.

Miközben számos nemzetközi vállalat már leállította tevékenységét Oroszországban a háború és az országgal szembeni szankciók miatt, az IKEA az elsők között állította le a fehéroroszországi üzleti tevékenységét. "Az Ukrajnában dúló pusztító háború emberi tragédia, és a legmélyebb együttérzésünk és aggodalmunkat fejezzük ki az érintett emberek millióiért"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés