FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Itt a Magyar Telekom anyacégének a nagy dobása, 18 milliárd eurós tranzakció jöhet

Portfolio
Bennfentesek szerint a Deutsche Telekom elindította azt a tranzakciót, aminek a keretében a hálózati infrastruktúráját értékesíti. Az ajánlatokat a következő két hétben fogadják el, mondta három, az ügyet ismerő személy csütörtökön a Reutersnek. A Goldman Sachs a német vállalat tanácsadója a rádiótorony-üzletág eladásában, amelynek becsült értéke akár 18 milliárd euró is lehet.

Az érdeklődők között van az európai iparági vezető, a Cellnex is - mondta két, az ügyet ismerő személy. A pénzügyi befektetők is szemet vetettek azonban az üzletágra, amelyet Tim Höttges, a Telekom vezérigazgatója többször is koronaékszerként és királycsinálóként jellemzett. Korábban az American Tower és a Vodafone leányvállalata, a Vantage Towers is szóba került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés